Американският футболен шампионат Мейджър лийг сокър (МЛС) е разработил цяла

...
Американският футболен шампионат Мейджър лийг сокър (МЛС) е разработил цяла
Коментари Харесай

Собствен клуб: планът на САЩ да привлече Лионел Меси

Американският футболен шампионат Мейджър лийг сокър (МЛС) е създал цяла тактика, с цел да може да притегли, оповестява вестник " Мундо депортиво ". Според информацията в Съединени американски щати не са се отказали от концепцията седемкратният притежател на " Златната топка " да премине в един от клубовете в страната и по този метод да увеличи известността на играта.

Евентуално прекосяване на Меси е считано за основно преди международното състезание през 2026 година То ще се организира взаимно в Съединени американски щати, Мексико и Канада.

В МЛС има ограничавания на заплатите за футболистите и във всеки тим може да има единствено трима, които получават над тавана на възнагражденията.

Американците са гъвкави и считат да работят като в тази ситуация с Дейвид Бекъм, признава комисарят на МЛС Дон Гарбър. Той мина в " Лос Анджелис галакси " през 2007 година с контракт за 30 милиона $ за 5 години, само че за сметка на това получи правото да сътвори собствен тим единствено за 25 милиона $.

Така по-късно се появи " Интер " (Маями), който сега е оценен на 600 милиона $.

" Идеята е Меси да има същата опция ", споделя Джеръм Мийри, който е сътрудник с дълготраен опит на американския пазар.

Ситуацията към Меси провокира доста мнения, като изтича в края на сезона. Смята се, че аржентинецът няма желание да го възобновява, а вариантите пред него са завръщане в " Барселона ", прекосяване в Съединени американски щати или в Саудитска Арабия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР