Американският делови всекидневник Уолстрийт джърнъл спира от другата седмица да

...
Американският делови всекидневник Уолстрийт джърнъл спира от другата седмица да
Коментари Харесай

Краят на една епоха! Американският делови всекидневник "Уолстрийт джърнъл" обяви, че от другата седмица...

Американският настоятелен ежедневник " Уолстрийт джърнъл " стопира от другата седмица да излиза на книжен притежател в Европа и Азия. Това заяви изданието на уеб страницата си.

Както се показва в известието, вестникът е " решил да се концентрира върху електронната си версия в изискванията на преживяваните от пазара на печатна продукция сложни времена ".

Тази седмица европейското издание на вестника се появява за финален път по вестникарските лавици. Седмица по-късно ще спре да излиза и азиатското.

Възможно е по-късно в някои столици в двата района да продължи да се продава американската печатна версия. Както се оповестява, задграничните сътрудници на вестника ще продължат да вземат участие в събирането и подготовката на материали за " другите му платформи ".

През 1976 година " Уолстрийт джърнъл " стартира да печата настрана свое издание за страните в Азия, а през 1983 година и за Европа.

В последните години внезапният спад на приходите от продажби и реклама, както и развиването на електронните средства за всеобщо осведомление направиха излизането на задграничните версии на вестника нерентабилно, се споделя още на страницата на изданието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР