Американският държавен секретар Рекс Тилърсън, който беше уволнен днес от

...
Американският държавен секретар Рекс Тилърсън, който беше уволнен днес от
Коментари Харесай

Тилърсън в прощална реч: Действията на Русия ги водят към по-голяма изолация

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън, който беше уволнен през днешния ден от президента Доналд Тръмп, предизвести в прощалната си тирада Русия, че в случай че досегашните им дейности продължат, това ще докара до по-голяма изолираност за страната. 

Предстои още доста работа, с цел да се отговори на " притеснителните " дейности на Русия, сподели той и добави, че съветското държавно управление би трябвало доста деликатно да реши по какъв начин дейностите му да служат най-добре на ползите на съветския народ и света в по-широк проект.

Движението по сегашната им траектория евентуално ще докара до по-голяма изолираност, което не е в полза на никого, означи той, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Тилърсън изясни, че след края на днешния работен ден делегира всичките си отговорности на заместника си Джон Съливан и ще напусне поста си на 31 март.

" Най-важното е да се подсигурява проведен и равномерен преход във време, когато страната продължава да се сблъсква със обилни политически тествания и провокации за националната сигурност ", сподели Тилърсън пред кореспонденти в препълнената зала за брифинги на Държавния департамент.

Тилърсън означи, че натискът на интернационалната общественост върху Северна Корея е бил по-ползотворен от предстоящото.

" Работейки със съдружниците ни, ние надхвърлихме упования на съвсем целия свят с акцията за напън върху Пхенян ", сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР