Американският държавен секретар Майк Помпео заяви, че Иран трябва да

...
Американският държавен секретар Майк Помпео заяви, че Иран трябва да
Коментари Харесай

Помпео: Няма признаци, че Иран ще промени поведението си

Американският държавен секретар Майк Помпео съобщи, че Иран би трябвало да реши дали желае да се държи като „ естествена страна “, само че все още не е посочила „ никакви знаци “ че счита да промени държанието си след последното повишаване на напрежението, написа американският вестник The Hill, представен от " Фокус ". 
„ Иранският режим би трябвало да реши дали желае да се държи като естествена нация “, сподели Помпео по време на конференция с еквадорския президент. Според държавния секретар, в случай че Техеран вземе такова решение „ Съединени американски щати са подготвени да стартират договаряния по необятен набор от въпроси без да слагат никакви условия “. Помпео обаче акцентира, че все още „ няма никакви знаци показващи готовността на Иран да промени изцяло посоката “ в която отива страната.
„ Ако създадат нещата, които сме поискали от тях по отношение на нуклеарната стратегия, по отношение на ракетната стратегия, по отношение на тяхното заплашващо държание в света – желая да кажа, може просто да видите дейностите им. Това са дейности които целят да заплашат “, безапелационен бе първият посланик.
А повече за завладения английски танкер от Иран вижте ТУК. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР