Американският държавен секретар каза още, че ако САЩ бъдат принудени

...
Американският държавен секретар каза още, че ако САЩ бъдат принудени
Коментари Харесай

Не Вярваме, Че Чуваме Това Преди Коледа! Шефът На Света През Сълзи: Моя Вина Е! Всеки Момент Започва Най-Страшното

Американският държавен секретар сподели още, че в случай че Съединени американски щати бъдат принудени да подхващат предпазен удар против Пхенян, то той ще сметне това за негов неуспех, съобщи Франс прес, представена от Агенция " Фокус ".

„ Правим всичко, което можем “ с цел да избегнем военните дейности, означи държавният секретар и акцентира, че по въпроса се работи в тясно съдействие министъра на защитата Джеймс Матис.

„ Казвал съм доста пъти на Матис – „ в случай че се стигне до такава степен, то аз съм се провалил “, съобщи Тилърсън.

Относно хипотетичната интервенция на Русия в американските избори от 2016 година, държавният секретар оредели това като демонстрация на хибридна война, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Президентът Доналд Тръмп " ясно е казвал на няколко пъти, че две страни като Съединени американски щати и Русия не могат да си разрешат да нямат продуктивни връзки, само че през днешния ден казусът не е подобен и всички знаем за какво ", сподели Тилърсън пред чиновници на Държавния департамент в равносметка на работата си отпред на американската дипломация.

" Русия избра да нахлуе в суверенна страна - Украйна. Русия избра да се меси посредством хибридна война в демократичния развой тук и в други страни ", съобщи Тилърсън.

" Нашата тактика с Русия беше да търсим области, в които към момента може да се намерят благоприятни условия за съдействие и намерихме такива в Сирия. Не сме всеки ден на една позиция, само че в някои дни сме. Мисля, че и двете ни страни държат на единна и постоянна Сирия в края на цялата тази война ", сподели Тилърсън.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР