Американският баскетболист на гръцкия Олимпиакос Шакил Маккисик заяви, че би

...
Американският баскетболист на гръцкия Олимпиакос Шакил Маккисик заяви, че би
Коментари Харесай

Шакил Маккисик: В Олимпиакос винаги ще има място за Везенков

Американският баскетболист на гръцкия Олимпиакос Шакил Маккисик съобщи, че би се радвал българинът Александър Везенков да се завърне скоро в тима.

Двамата бяха съотборници от 2020 до 2023 година. Преди всичко Маккисик пожела всичко най-хубаво на 26-годишният българин първоначално с Торонто Раптърс.

" Често си приказваме. Наскоро му дадох съвет, питайки дали е заобиколен от доста положителни хора. Искам да го видя да изживее фантазията си в НБА, в случай че това е, което той желае. Ние постоянно сме го желали в Олимпиакос и за него постоянно ще има място тук. Няма потребност да прибързваме, макар че бих предпочел да стане по този начин. Иска ми се да можеше да се върне още на следващия ден, само че това би било егоистично. Щастлив съм за него. Надявам се да успее в НБА. Ако това не стане, несъмнено, че може да се върне в Олимпиакос ", разяснява Шакил Маккисик, представен от профилираното издание eurohoops.net.



Александър Везенков бе трансфериран от Сакраменто Кингс в Торонто Раптърс, само че бъдещето му за идващия сезон към момента не е ясно на 100%.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР