Американският бас Морис Робинсън е истинска звезда в операта. Пял

...
Американският бас Морис Робинсън е истинска звезда в операта. Пял
Коментари Харесай

Шеметна кариера: Успехите на Морис Робинсън в музиката и спорта

Американският бас Морис Робинсън е същинска звезда в операта. Пял е на най-големите подиуми по света - Метрополитън Опера, „ Карнеги Хол ”, „ Ла Скала ”, операта в Сидни и доста други. Невероятният му гений го трансформира в първия афроамерикански реализатор, който подписва с огромна класическа звукозаписна компания, написа. За епизод от неговата кариера споделя филмът „ Morris Robinson: The Impossible Dream ”, който може да гледате в ефира на

Робинсън е роден в Атланта, Джорджия. Той е наследник на баптистки духовник. Интересът му към музиката се заражда още в ранна детска възраст. Пее в момчешкия хор на Атланта и посещава учебното заведение за театрални изкуства Northside, където реализира отлични резултати както в музиката, по този начин и в спорта. Освен че играе във футболния тим, той е член на градския оркестър и щатския хор. Става първият възпитаник в историята на учебното заведение, на който е разрешено да взе участие както в хор, по този начин и в бенд. Робинсън е и един от създателите и на учебния госпъл хор.

Спортният му гений пък е отразяван от издания като Sports Illustrated и CBS Sports College Football Today.

През 1991 година той е поканен да изпее националния химн на NBA All-Star Game в Северна Каролина.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от, е богата и разнообразна библиотека със наличие. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно наличие, което включва разнообразни изкуства – спектакъл, балет, опера, класическа и съвременна музика, документални филми и още доста други. Предлага елементарен достъп до световноизвестни продукции, извънредно наличие и специфични оферти, които не могат да бъдат открити в други платформи в България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР