Американският автомобилостроител Форд (Ford) е регистрирал неочаквано труден завършек на

...
Американският автомобилостроител Форд (Ford) е регистрирал неочаквано труден завършек на
Коментари Харесай

Форд с разочароващи резултати през четвъртото тримесечие на 2022 г.


Американският автомобилостроител " Форд " (Ford) е записал ненадейно сложен свършек на 2022 година с поправена облага преди лихви и налози от 2,6 милиарда $, което е под упованията, съобщи ДПА.

Продажбите на автомобилната компания са нарастнали със 17 на 100 до 44 милиарда $, надвишавайки прогнозите и чиста облага от 1,3 милиарда $ през последното тримесечие на 2022 година Това разгласи " Форд " през вчерашния ден след затварянето на американския борсов пазар.

Анализатори чакаха облагата на компанията да е малко под 3,5 милиарда $. Акциите на автомобилостроителя са се намалили със 7 на 100 в търговията след работно време.

" Трябваше да се оправим много по-добре предходната година ", сподели президентът и основен изпълнителен шеф на " Форд " Джим Феърли. " Имаме пропусната облага от 2 милиарда $, които бяха под контрола ни и ще поправяме това с усъвършенствано осъществяване и показване ".

Автомобилостроителят е отчел чиста загуба от 2 милиарда $ за цялата година по отношение на чиста облага от 17,9 милиарда $ миналата година.

" Форд " упрекна за загубата " специфични " събития като обезценяването на каузи му в закъсалия производител на електрически коли " Ривиън " (Rivian) и отхвърли от плана с " Фолксваген груп " (Volkswagen Group) за роботизиран автомобил " Арго Ей1 " (Argo A1), стартирал през 2019 година

" Форд " е нараснал годишните си доходи с 16 на 100 до 158,1 милиарда $. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР