Американският автомобилен гигант временно спря платените си реклами в Twitter,

...
Американският автомобилен гигант временно спря платените си реклами в Twitter,
Коментари Харесай

General Motors временно спря платените реклами в Twitter след придобиването на социалната мрежа от Мъск

Американският авто колос краткотрайно спря платените си реклами в Twitter, откакто Илон Мъск завърши придобиването на компанията в договорка за 44 милиарда $, съобщи Ройтерс.

Най-големият авто производител в Съединени американски щати съобщи, че „ поддържа връзка с Twitter, с цел да разбере в каква посока ще се насочи платформата при новия си притежател “.

От Twitter не са дали отговор незабавно на искане за коментар от Ройтерс. Мъск е и основен изпълнителен шеф на Tesla, с която GM са в конкуренция на пазара за електрически коли.

„ В сходство с естествения метод към бизнеса, когато в медийна платформа има забележителна смяна, ние краткотрайно поставихме на пауза нашата платена реклама “, заяви основаният в Детройт авто тръст, като добави, че взаимоотношенията с клиентите на компанията в Twitter ще продължат.

Продажбите на реклами съставляват повече от 90% от приходите на Twitter през второто тримесечие. На презентация, ориентирана към рекламодатели през май, редица рекламни организации и марки към този момент показаха песимизъм по отношение на бъдещето на Twitter.

В навечерието на приключването на договорката, Мъск се обърна непосредствено към рекламодателите в отворено писмо, оповестено в Twitter.

„ Twitter явно не може да се трансформира в безвъзмездна за всички адска среда, в която всичко може да бъде казано без последици! Twitter се стреми да бъде най-уважаваната рекламна платформа в света, която укрепва вашата марка и развива вашия бизнес “, написа той.

По-късно Мъск съобщи, че Twitter ще образува съвет за модериране на наличието „ с доста разнообразни гледни точки “. Той сподели, че няма да се вземат значими решения за наличието или възобновяване на сметки преди свикването на съвета.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР