Американският автомобилен гигант General Motors обяви, че първата серийна бройка

...
Американският автомобилен гигант General Motors обяви, че първата серийна бройка
Коментари Харесай

500 000 долара за първата бройка на GMC HUMMER EV SUV

Американският авто колос General Motors разгласи, че първата серийна численост (VIN 001) на SUV версия на електрическия автомобил GMC HUMMER EV е била продадена на търга Barrett-Jackson Scottsdale Auction за 500 000 щатски $, като събраните средства ще бъдат предопределени напълно за благотворителната активност на Tread Lightly!.

Първият GMC HUMMER EV SUV е от пилотната серия Edition 1, като идва в осъществяване с четири задвижващи колела, три електрически мотора и обявена от компанията мощ от 830 конски сили. Въпреки внушителните си размери и тегло, електрическият автомобил дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за към 3.5 секунди.

HUMMER EV SUV е с съвсем 23 сантиметра по-късо междуосие спрямо , вследствие на което дава обещание и доста по-добра маневреност и употреба.

По отношение на пробега, от GMC разясняват, че електрическият SUV модел ще предложи самостоятелност от към 500 километра, а презареждането на батерията му ще може да се прави, при подобаваща инфраструктура, с потенциал от до 300 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР