Американският автомобилен гигант Ford обяви, че компанията е поставила началото

...
Американският автомобилен гигант Ford обяви, че компанията е поставила началото
Коментари Харесай

Ford изгражда най-големия производствен комплекс в цялата си история

Американският авто колос Ford разгласи, че компанията е сложила началото на построяването на най-голямото индустриално оборудване в цялата си история.

" Градът на синия овал ", както български се превежда BlueOval City, стартира реализирането си по-малко от година откакто Ford и SK On оповестиха инвестицията си в размер на 5,6 млрд щатски $ в построяването на комплекс в Западен Тенеси.

Проектът дава обещание да приближи автомобилната марка още по-близо до реализирането на задачата й по достигането на годишен потенциал от 2 000 000 електрическия автомобил в международен мащаб до края на 2026 година.

Комплексът BlueOval City, който ще бъде ситуиран на повърхност от 6 квадранти благи ( към 15 квадратни километра), ще даде опция за работа на към 6000 индивида, които ще работят по производството на " напълно нов, революционен електрически пикап и съвременни акумулатори, които да задвижват бъдещи електрически коли на Ford и Lincoln " при стартирането на неговата оперативна активност през 2025 година.

" Ние започваме построяването на бъдещето тъкмо тук, в Западен Тенеси ", разясняват от Ford, представени от auto-press.net. " Това оборудване е проектът за бъдещите индустриални мощности на Ford и ще разреши на Ford да помогне за прекосяването на Америка към електрическите коли.
 Печалбите и приходите на Ford най-сетне нарастват
Печалбите и приходите на Ford най-сетне нарастват

Заради високите цени на автомобилите
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР