Американският актьор Стивън Сегал, който беше назначен за специален представител

...
Американският актьор Стивън Сегал, който беше назначен за специален представител
Коментари Харесай

Стивън Сегал след назначението му в МВнР на Русия: Ще се боря за повече хармония в света

Американският артист Стивън Сегал, който беше назначен за специфичен представител на Министерството на външните работи на Руската Федерация, има намерение да се бори за повече естетика в света на новия си пост, съобщи ТАСС.

Холивудският екранен любим разчита да реализира позитивни резултати в това си начинание. Сегал написа на страницата си в Twitter: "Аз съм надълбоко поласкан от назначението си за специфичен представител на М.Вн.Р на Русия по въпросите на руско-американските филантропични връзки. Надявам се да реализираме мир, естетика и положителни резултати в света. Отнасям се към новата си служба доста съществено ", отбелязва артистът.

За назначението на Сегал стана известно в събота. Както се отбелязва на страницата на съветското дипломатическо ведомство във Фейсбук, неговата задача ще се състои в това "да спомага за по-нататъшното развиване на руско-американските връзки в филантропичната сфера, в това число и взаимоотношението в областта на културата, изкуствата, публичния и юношески продан ". Както разясниха от министерството, става дума за обществено-политическа служба, не предполагаща парично заплащане.

Роденият в Съединени американски щати Стивън Сегал получи съветско поданство през ноември 2016 година, напомня организацията.

I am deeply humbled and honoured to have been appointed as a special representative of the Russian Foreign Ministry in charge of Russian and American Humanitarian ties.
I hope we can strive for peace, harmony and positive results in the world.
I take this honour very seriously pic.twitter.com/LTuUxsk1aZ
— Steven Seagal (@sseagalofficial) August 5, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР