Американският актьор Лесли Джордан се е блъснал с колата си

...
Американският актьор Лесли Джордан се е блъснал с колата си
Коментари Харесай

Актьорът Лесли Джордан почина след автомобилна катастрофа

Американският артист Лесли Джордан се е блъснал с колата си в стена на постройка в Холивуд и е умрял, оповестиха източници от органите на реда пред TMZ и пред Los Angeles Times.

Известен с функциите си в " American Horror Story ", " Hearts Afire " и с присъединяване си в сериала " Will & Grace ", спечелил " Еми ", Джордан откри нова популярност на 65 години като инцидентна интернет сензация по време на пандемията. Той публикуваше в Инстаграм клюкарски и настоящи ежедневни видеоклипове. Така ниската звезда - с обувките си той е бил висок съвсем метър и половина - доближи до нова публика след десетилетия на работа като артист.

" Светът несъмнено е доста по-мрачно място през днешния ден без любовта и светлината на Лесли Джордан ", споделя Дейвид Шаул, сътрудник на Джордан. " Той освен беше мегаталант и наслаждение за работа, само че и даде прочувствено леговище на нацията в един от най-трудните ѝ моменти. "

Сред творбите на артиста деец са още " The Help ", " The Cool Kids " и " Call Me Kat " - римейк на английския шлагер " Miranda ", който сега се излъчва в третия си сезон по Fox.

Роден в Тенеси през 1955 година, Джордан е отгледан като южен баптист в предградията на междинната класа на Чатануга. Баща му, подполковник от американската войска, умира в самолетна злополука, когато той е на 11 години.

Като младеж той се раздира сред църквата и своята половост. " Много желаех да бъда добър християнин, в действителност желаех ", споделя той пред Guardian през 2021 година " Исках да последвам учението на Христос по най-хубавия вероятен метод и се пробвах, само че по-късно стартира да се случва всичко с гейовете. На 17-годишна възраст обърнах тил на религията. "

Той прибягва до хумора като предпазен механизъм " Дори и през днешния ден, в случай че срещна някого и не се усещам удобно просто ще го разсмея ", споделя той.

Джордан се реалокира в Лос Анджелис през 1982 година и стартира работа в реклами, преди да откри работа в киното и малкия екран. В началото на 90-те години взе участие в плана " Angel Food " в Лос Анджелис - организация с нестопанска цел, която доставя храна на хора с ХИВ/СПИН. /БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР