Американският актьор Леонардо ди Каприо ще изиграе главната роля в

...
Американският актьор Леонардо ди Каприо ще изиграе главната роля в
Коментари Харесай

Лео ди Каприо с нова роля за Оскар

Американският артист Леонардо ди Каприо ще изиграе основната роля в екранизираната биография на Леонардо да Винчи, оповестява онлайн изданието Deadline.com.

Ди Каприо е и продуцент на кино лентата по книгата на Уолтър Айзъксън " Леонардо да Винчи ". Търгът за правата за екранизиране на книгата е извоюван от компанията " Парамаунт енд Юнивърсъл " (Paramount and Universal) за седемцифрена сума.

Уолтър Айзъксън (Walter Isaacson) е американски публицист, бил е и редактор на списание " Тайм " (Time). Той е публицист на бестселъри в жанра биографичен разказ. Пише биографията на Стив Джобс, която е в основата на кино лентата за някогашния началник на компанията " Епъл " (Apple), както и на животописи за президента на Съединени американски щати Бенджамин Франклин и на Алберт Айнщайн.

Датата за началото на фотосите не се оповестява, само че книгата на Айзъксън излиза на пазара в Съединени американски щати през октомври 2017. Според издателя на Айзъксън повествованието се преплита с действителните дневници на италианския художник и откривател./Бгнес
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР