Американският актьор и режисьор Брадли Купър е обявил за продажба

...
Американският актьор и режисьор Брадли Купър е обявил за продажба
Коментари Харесай

Брадли Купър пусна за продажба луксозно бунгало на плажа в Лос Анджелис СНИМКИ

Американският артист и режисьор Брадли Купър е оповестил за продажба първокласната си вила във Венис Бийч (Лос Анджелис) и желае да получи за нея 2,4 милиона $, което е двойно повече от цената, която е платил за къщата през 2004 година, написа The New York Post.

Бунгалото от 146 квадратни метра с две спални и две бани е закупено от артиста при започване на кариерата му и става първият му неподвижен парцел.

Къщата е същински парадайс за феновете на слънцето и зеленината. Известно е, че дизайнерът Santillan de Chanale е работил върху интериора.

При проектирането на интериорните пространства е обърнато особено внимание, с цел да се подсигурява, че цялата атмосфера отразява близостта на природата: големи прозорци и стъклени порти обкръжават стаите, създавайки чувство за живот измежду природата. Вътре има страхотна стая с столова, кухня с огромен бетонен барплот и всекидневна с камина. Има и пристройка, която може да се употребява като стая за офис, домакински фитнес или в допълнение жилищно пространство.



Жилищните пространства пък водят към ужасно поддържаните градини.

„ Градината е толкоз частна, че наподобява повече на открита всекидневна “, се споделя в рекламата.



Според Даяна Браун, притежател на Compass Realtors, бунгалото е на идеално място за тези, които обичат плажния метод на живот в Калифорния.

„ Домът може да се похвали с атрактивни улеснения като огнище, гореща вана и външно жилищно пространство “, споделя тя.

Океанският плаж се намира близо до вилата. Между другото, това място може да е познато на феновете на киното, тъй като някои подиуми от кино лентата " Роди се звезда " са снимани в точно там.



Това жилище не е последното, което има Купър. Той има две къщи в Пасифик Палисейдс, един от най-елитните региони на Лос Анджелис. Той е купил първия за 4,8 милиона $ през 2021 година, а втория през 2009 година за 4,7 милиона $. Той също по този начин има градска къща в Ню Йорк, закупена през 2020 година за 13,5 милиона $.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР