Американският актьор и комик Лесли Джордан почина на 67 години,

...
Американският актьор и комик Лесли Джордан почина на 67 години,
Коментари Харесай

Лесли Джордан: Звездата на „Уил и Грейс“ почина в катастрофа на път за снимки

Американският артист и комедиант Лесли Джордан умря на 67 години, заяви неговият сътрудник, представен от Би Би Си.

Звездата, прочут с функциите си в " Уил и Грейс " и " Американска история на ужасите ", почина в автомобилна злополука в Лос Анджелис в понеделник сутринта, оповестиха американски медии.

Полицията сподели на LA Times, че колата на Джордан се е блъснала в стената на постройка и той е разгласен за мъртъв на място.

Неговият журналист акцентира, че светът е станал " по-тъмно място " със загубата му.

„ Той освен беше мегаталант и беше наслаждение да се работи с него, само че той обезпечи прочувствено леговище на нацията в един от най-трудните й моменти “, сподели Дейвид Шаул.

„ Да знаеш, че е напуснал света на върха както на професионалния, по този начин и на персоналния си живот, е единствената разтуха, която човек може да има през днешния ден “, добави той.

Неговият сътрудник Дон ЛеКлер съобщи пред Ройтерс, че Джордан е бил на път за снимачната площадка на студиото на Warner Bros за телевизионния сериал на Fox " Call Me Kat " по време на случая.

Джордан изигра Фил, основния пекар в кафенето на Кат, в шоуто, основано на английския хитов сериал " Миранда ".

Производството на серия три към този момент е спряно,според Variety.

Роден в Чатануга, Тенеси през 1955 година, той разкрива, че е гей пред майка си на 12 години в надълбоко консервативния американски щат.

„ Казах на майка ми, че мисля, че нещо става. Дори не знаех думата „ гей “, сподели той пред списание People предходната година.

„ Тя не извади Библията си, което си мислех, че ще направи. Тя сподели: Просто в действителност се опасявам, че в случай че избереш този път, ще бъдеш осмиван “, спомня си той, добавяйки, че тя му е споделила просто да живее живота си безшумно.

" Не последвах съвета й за това ", споделя той.

След като приключва Университета на Тенеси в Чатануга през 1982 година, се реалокира в Лос Анджелис и си проправя път през разнообразни функции, преди да получи пробивната си роля в драмата " Мърфи Браун ".Той беше прочут с дребния си растеж - висок едвам 1,50 м,често играеше ярки облици.

Славата му нараства, когато взе участие в американския ситком " Уил и Грейс " като Бевърли Лесли - роля, за която печели премия Еми през 2006 година

 Снимка: Getty Images

Другите му телевизионни участия включват гостувания в Murphy Brown, Lois & Clark: The New Adventures of Superman, Star Trek: Voyager, Boston Public и American Horror Story.

По време на пандемията Ковид-19, Джордан също откри популярност измежду по-младата аудитория като звезда в обществените медии, публикувайки ежедневни актуализации, до момента в който беше под карантина в жилището си в родния си град Чатануга.

Публикувайки два пъти дневно, Джордан натрупа над 5,8 милиона почитатели в Instagram, отразявайки живота си, предлагайки мнения за поп музиката и създавайки танцови съчетания.

Той постоянно говореше намерено за борбите си със злоупотребата с наркотични субстанции и един път с комизъм си спомни, че е попаднал в затворническа килия до Робърт Дауни-младши, до момента в който звездата от " Железния човек " се бори със зависимостта.

 Снимка: Getty Images

„ Аз съм отчасти виновен за триумфа му “, пошегува се по-късно Джордан.

Той публично разгласи, че е " чист " през 90-те години и по-късно приказва предводещия на CNN Андерсън Купър за борбата си против пристрастяването.

" 120 дни в пандиза в Лос Анджелис няма по какъв начин да не ви отрезвят ", пошегува се той.

Множество холивудски звезди побързаха да отдадат респект на Джордан, като сътрудника му от " Уил и Грейс " Шон Хейс го приветства като " един от най-забавните хора, с които съм имал удоволствието да работя ".

„ Всеки, който в миналото го е срещал, го е обичал.Никога няма да има някогокато него. Уникален гений с голямо, грижовно сърце. Ще липсваш, скъпи приятелю ",добави Хейс.

„ Лесли, ние сме с разрушено сърце от твоята загуба и ще ни липсва твоето забавление и твоят безподобен дух “, сподели артистът от " Star Trek " Джордж Такей в Twitter.

И RuPaul`s Drag Race - шоуто, в което Джордан взе участие като гост-съдия - написа в Twitter:

" Почивай в мир, Лесли Джордан. Благодаря ти за безкрайното веселиеи че споделяш духа си с всички нас. "

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР