Американският актьор Джони Деп ще се снима в шестия филм

...
Американският актьор Джони Деп ще се снима в шестия филм
Коментари Харесай

Джони Деп се завръща в Карибски пирати

Американският артист Джони Деп ще се снима в шестия филм от поредицата " Карибски пирати " - пет години след предходното премеждие на капитан Джак Спароу, написа в. " Сън ".

Според обява в таблоида името на Деп попада в листата на актьорите и техническия личен състав, извикани за присъединяване в фотосите на кино лентата. 
Изданието написа още, че пробните фотоси за продукцията, чието работно заглавие е " Ден в морето " (A Day At The Sea), ще стартират през февруари във Англия.

Отбелязва се също, че планът е на ранен стадий и към момента не се знае кой ще режисира новото премеждие. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който взе участие в основаването на първите три кино лентата.

Петте кино лентата от поредицата " Карибски пирати ", първият от които излезе на екран през 2003 година, са донесли над 4,1 милиарда $ в интернационалния бокс-офис, а самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона $ от тях. 

Таблоидът напомня, че бъдещето на Деп във франчайза беше сложено под въпрос, откакто някогашната брачна половинка на артиста Амбър Хърд го упрекна в домашно принуждение. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че изказванията на Хърд са клюка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР