Американският актьор Джеръми Ренър благодари на феновете за подкрепата, след

...
Американският актьор Джеръми Ренър благодари на феновете за подкрепата, след
Коментари Харесай

Джеръми Ренър благодари на феновете си от болница

Американският артист Джеръми Ренър благодари на почитателите за поддръжката, откакто беше тежко ранен от своя снегорин, заяви Би Би Си.

Споделяйки фотография на натъртеното си лице в Instagram, Джеръми Ренър съобщи, че " в този момент е прекомерно комплициран, с цел да написа " .

Звездата от " Отмъстителите " беше в Рино, Невада.

Актьорът е бил блъснат от личния си снегорин, който тежи над 6 тона - три пъти по-тежък от автомобил - заяви локалният шериф.

Джеръми Ренър е получил гръдна контузия и ортопедични пострадвания, съобщи неговият управител в понеделник. Сега е в устойчиво, само че към момента сериозно положение в интензивното поделение.

 Добави изложение

В обява в Instagram от болничното си легло във вторник вечерта Ренър написа:

" Благодаря на всички за положителните думи. Сега съм прекомерно комплициран, с цел да пиша. Но адресирам обич на всички вас. "

Член на фамилията, управлявал автомобила на Ренър, е затънал в снега покрай дома му, сподели шерифът. Използвайки своя снегорин, Ренър сполучливо е изтеглил автомобила.

След това той излязъл, с цел да приказва с роднината си, само че снегоринът почнал да се движи, до момента в който е празен.

Ренър се опитал да се върне на шофьорското място, с цел да спре придвижването, когато " извънредно тежкото " оборудване съвсем го прегазило, сподели шерифът.

" Ренър е превъзходен комшия и постоянно употребява своя снегорин, с цел да почиства локалните пътища. Из цялата общественост той е прочут като в действителност великодушен и е от тези хора, които през множеството време не знаете, че вършат доброта ", добави шерифът.

 Добави изложение

В новогодишната снежна стихия починаха минимум 60 души в осем щата. Ден след случая на Джеръми Ренър се появи новината, че първенецът по автомобилно рали Кен Блок е умрял, когато моторната му шейна се е преобърнала в ранчото му в Юта.

Двукратно номинираният за " Оскар " Джеръми Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън в кинематографичната галактика на Marvel, като взе участие в няколко кино лентата за Отмъстителите и в спиноф поредицата " Ястребово око ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР