Американските войници ще тренират уменията срещу Китай и Русия в

...
Американските войници ще тренират уменията срещу Китай и Русия в
Коментари Харесай

US военни се обучават в тайна онлайн игра


Американските бойци ще упражняват уменията против Китай и Русия в онлайн игра
(снимка: CC0 Public Domain)

Американски военни ще стартират да се готвят по нов и необикновен метод на образование: те ще упражняват в загадка онлайн игра, разкри CNN, базирайки се на „ осведомени източници “. По този метод Пентагонът има намерение да създаде подготвеност за реакция на евентуална световна рецесия, която се разпростира едновременно на редица фронтове.

Военната игра има за цел да приготви висшите водачи на американската войска да се оправят с измислена световна рецесия, а играчите ще би трябвало да се оправят с непрекъснато изменящи се сюжети и да се състезават за военни активи като самолетоносачи и бомбардировачи, споделя.
още по тематиката
Враговете в играта ще имат измислени имена. В реалност обаче задачата е военните да се приготвят по какъв начин Съединени американски щати би трябвало да реагират на нападателни дейности и непредвидени ходове от страна на Китай и Русия.

Така да вземем за пример, на военните в играта ще бъде препоръчано, офанзива на Русия в балтийските страни, „ милитаризация на Арктика от Москва или Китай в Южнокитайско море или даже инвазия в Тайван “.

В играта те ще имат избран бюджет и ще би трябвало да вземат решения за ръководство на бойците. Това би трябвало да приготви военните „ да се изправят пред провокациите на идващите няколко години “.

Генералите ще могат да употребяват тайната игра още това лято. CNN отбелязва, че задачата се е трансформирала в главен приоритет за ръководителя на Съвместния съвет на щаба Марк Мили. Той персонално ще води упражненията в онлайн играта.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР