Американските власти проучват възможността за прехвърляне на бойни машини на

...
Американските власти проучват възможността за прехвърляне на бойни машини на
Коментари Харесай

Вашингтон обмисля да изпрати на Украйна бойни машини "Bradley"

Американските управляващи изследват опцията за прекачване на бойни машини на пехотата " Bradley " (БМП " Bradley " ) в Украйна,. Медията се базира на свои източници. " Администрацията на Съединени американски щати обмисля да изпрати бойни машини Bradley на Украйна като част от нов пакет за военна помощ ", обявиха осведомени източници.
 
Според един от тях " към момента не е взето дефинитивно решение ". Освен това не е ясно по кое време ще бъдат пуснати в употреба Bradley при положение на прекачване.
 
" Bradley " ще обезпечи доста нарастване на бойните качества на сухопътните войски, защото всъщност е лек танк ", споделя някогашният анализатор на бюджета за защита в Белия дом Марк Канкиан, който в този момент работи в Центъра за стратегически и интернационалните проучвания.
 
Отбелязва се също, че за разлика от М113, който Съединени американски щати предадоха на Украйна по-рано, БМП " Bradley " е добре въоръжен с мощно 25-милиметрово оръдие и противотанкови ракети TOW. Освен това не е ясно по кое време ще бъдат пуснати в употреба Bradley при положение на прекачване.
 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР