Американските власти прогнозират, че САЩ няма да имат нужда от

...
Американските власти прогнозират, че САЩ няма да имат нужда от
Коментари Харесай

Байдън: Не е необходимо втори локдаун в САЩ

Американските управляващи предвиждат, че Съединени американски щати няма да имат потребност от втора обсада заради разпространяването на индийския вид на ковид. Това съобщи в петък американският президент, отговаряйки на въпроси на кореспонденти в Белия дом, съобщи БГНЕС.

Той беше запитан дали разпространяването на разновидността Делта ще принуди администрацията на Вашингтон да вземе решение за втори локдаун. " Не мисля, тъй като толкоз доста хора към този момент са били имунизирани. Делта обаче може да докара до доста смъртни случаи в райони, където популацията не е било имунизирано. Когато хората са получили и двете дози ваксини, е малко евентуално той да докара до нещо. Освен това, съществуващите ваксини са доста ефикасни. Така че не, няма да има блокиране, само че някои райони ще бъдат съществено наранени “, предвижда президентът.
 Границата сред Канада и Съединени американски щати остава затворена до 21 юли Границата сред Канада и Съединени американски щати остава затворена до 21 юли
Границата сред Канада и Съединени американски щати ще остане затворена най-рано до 21 юли поради пандемията от ковид, заяви канадският министър по общ...

Преди това в своя тирада ръководителят на Белия дом акцентира, че " новият вид ще направи неимунизираните хора още по-уязвими, в сравнение с преди месец “. " Това е сериозен проблем, изключително по отношение на това, което специалистите назовават вид Делта. Смята се, че той е по-лесен за предаване, евентуално е по-смъртоносен и е изключително рисков за младежите ", добави Байдън, призовавайки американците да се имунизират, с цел да се предпазят.

Американският президент акцентира, че разпространяването на новия ковид в страната към този момент е довело до гибелта на над 600 000 поданици. " Това е повече от починалите американци през Първата международна война, Втората международна война, Виетнам и 11 септември 2001 година взети дружно. Така че, въпреки да реализираме необикновен прогрес, тя остава сериозна и смъртоносна опасност. Ако не сте имунизирани, рискувате да се разболеете съществено, да умрете или да разпространите инфекцията ", сподели Байдън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР