Американските власти потвърдиха смъртта на 31 души, загинали в резултат

...
Американските власти потвърдиха смъртта на 31 души, загинали в резултат
Коментари Харесай

Над 30 са жертвите на Харви в САЩ

Американските управляващи потвърдиха гибелта на 31 души, починали вследствие на тропическата стихия Харви, съобщи Асошиейтед прес, представено от ДАРИК.

Управата на окръг Харис, в който се намира тежко потърпевшият от наводненията град Хюстън, сподели, че би трябвало да бъде направена аутопсия на още осем индивида, с цел да се види дали тяхната гибел е обвързвана с бурята.

Властите споделиха, че придошлите води са преобърнали два резервоара за запазване на петрол в южната част на щата Тексас, при което са се разлели над 110 000 литра недопечен нефт.

Бреговата защита на Съединени американски щати съобщи, че пристанищата на Хюстън, Галвестън, Тексас и Фрийпорт са още веднъж отворени с ограничавания за придвижването на плавателни съдове, откакто бяха затворени поради Харви, показва Ройтерс.

По оценка на " Мудис аналитикс " икономическите вреди от Харви в югоизточната част на Тексас са на стойност сред 51 и 75 милиарда $, което прави бурята една от най-скъпоструващите в историята на Съединени американски щати.

Според разбор на Ройтерс при наводненията е потърпевшо имущество за минимум 23 милиарда $ единствено в елементи на окръзите Харис и Галвестън.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР