Американските технологични гиганти Amazon, Google и Microsoft се стремят да

...
Американските технологични гиганти Amazon, Google и Microsoft се стремят да
Коментари Харесай

Amazon, Google и Microsoft искат сделка с Boeing за облачни услуги

Американските софтуерни колоси Amazon, Гугъл и Microsoft се стремят да реализират съглашение с Boeing на стойност един милиард $ за развиването на облачния бизнес на самолетостроителната компания през идващите няколко години.
Според източници, представени от цифровата медия за софтуерни вести The Information,, която има огромно значение, изключително за Microsoft и Amazon, защото и двете са основани в региона на Сиатъл, където е и централата на Boeing.
 Гугъл влага 2 милиарда $ в център за облачни данни в Полша Гугъл влага 2 милиарда $ в център за облачни данни в Полша
Американският софтуерен колос Гугъл започва нов център за облачни данни във Варшава - първият му в Централна и Източна Европа - с...
Освен създаването на облачни технологии, Boeing също по този начин стартира по-рано този месец да уголемява потенциала си за превръщане на самолетите 737-800 от пътнически в товарни превозвачи.
Производителят на самолети ще отвори две линии за превръщане, първата от които би трябвало да проработи при започване на 2022 година Boeing пресмята, че през идващите 20 години ще бъдат управлявани 1500 преобразувания на товарни транспорти, на доставки на товари.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР