Американските рокери от Guns N'Roses“ обявиха издаването на детска книжка

...
Американските рокери от Guns N'Roses“ обявиха издаването на детска книжка
Коментари Харесай

„Guns N`Roses“ издават детска книжка

Американските рокери от „ Guns N'Roses “ оповестиха издаването на детска брошура с картинки, кръстена на рок класиката им „ Sweet Child O' Mine “. Тя е написана от приетия създател на трилъри Джеймс Патерсън и кръстена на емблематичния им шлагер.

Невероятната колаборация на Аксел Роуз и момчетата от групата му, взаимно с хитовия публицист, е въодушевена от Мая и Наталия, щерка и племенница на мениджъра на американската рок група, Фернандо Лебеис.

Той споделя в изказване: „ Моята сестра и аз имахме шанса да можем да гледаме дъщерите ни да порастват по време на турне с групата. Самите ние сме част от фамилията на Гънс повече от 30 години... и да можем да пренесем това в детска брошура е в действителност специфичен и занимателен стадий от живота ни.''

Джеймс добави: ''Като дълготраен почитател на „ Guns N'Roses “, аз съм разчувствуван да си партнирам с групата, с цел да оживя тяхната известна хитова ария на страниците. „ Sweet Child O' Mine “ е история, която знам, че децата ще обичат да четат и дружно с родителите си ще обичат да пеят парчето, чието име носи.''

В нея може да се види текста на рок класиката от емблематичния LP от 1987 година, " Appetite for Destruction ", приспособен към история, подобаваща за детските уши и очи.
Песента и нейната истинска музикална видео идея обаче надалеч не са подобаващи за деца.

Presenting, Sweet Child O' Mine. The story inspired by the lyrics & turned into adventure in the new picture book. Pre-order today
— Guns N' Roses (@gunsnroses)
58-годишният фронтмен Аксел съобщи, че първичната му концепция е била съсредоточена върху „ страшна приказка за опиатите “.

Книжката би трябвало да излезе на 1 септември и е илюстрирана от Дженифър Зивойн. На корицата на книгата е изобразен татко с китара над гърба и щерка му, които вървят по прашен път със слънчогледи към тях.

Междувременно басистът на рокерите Дъф Маккагън, неотдавна загатна, че те „ работят интензивно “ върху „ нови убийствени неща “.

Рок легендите не престават своя прогрес от първия си албум с истинска музика от 1991 година „ Use Your Illusion I “, с присъединяване на членовете басистът Дъф, китаристът Слаш и вокалистът Аксел.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР