Американските прокурори започнаха разследване, за да установят дали трябва да

...
Американските прокурори започнаха разследване, за да установят дали трябва да
Коментари Харесай

Разследват Силвестър Сталоун за изнасилване на 16-годишна фенка

Американските прокурори започнаха следствие, с цел да открият дали би трябвало да издигнат обвиняване на холивудската звезда Силвестър Сталоун за обезчестяване, оповестява "Дарик ".

През 2017 година американският артист бе упрекнат в принуждаване към секс на 16-годишна негова почитателка през 1987 година, излиза наяве от полицейски отчет, оповестен в "Дейли Мейл ".

Лично потърпевшата се е оплакала в полицията. Тя е разказала, че преди 31 години Сталоун я е принудил да прави секс по едно и също време с него и телохранителя му. Тогава време артистът бил на 40 години.

Обвиненията против звездата идват около придвижването #MeToo, което притегли вниманието на публиката към казуса със половия тормоз в Холивуд и отвън него. #MeToo се появи предходната година откакто започнаха да излизат нескрито половите офанзиви на холивудския магнат Харви Уайнстийн. Оттогава то се трансформира в международен феномен.

Стотици звезди и могъщи хора, измежду които артистът Кевин Спейси и дългогодишният публицист Чарли Роуз, са упрекнати в полов тормоз в резултат на абсурда "Уайнстийн ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР