Американските полицаи в момента се опитват да разгадаят загадката, която

...
Американските полицаи в момента се опитват да разгадаят загадката, която
Коментари Харесай

Изследовател на смъртоносни вируси изчезна безследно при странни обстоятелства

Американските служители на реда сега се пробват да разгадаят загадката, която хвърли в смут цялата страна. Вече две седмици никой не може да откри липсващ помощник на Центъра за надзор на вирусите Тимъти Кънингам, написа Рен ТВ.

Историята не би привлякла доста внимание, в случай че не бе специалността на мъжа и странните условия към неговото изгубване. Кънингам е чиновник на епидемиологичното разузнаване и е работил със смъртоносни вируси - Зика и Ебола.

В деня на изгубването си той се е разболял, изискал е да се прибере вкъщи и, по думите на татко му, повече никой не го видял. „ Имаме предписание: да си звъним всеки ден. Тимъти, по предписание, поддържаше непрекъснато връзка със сестра си. Но към този момент две седмици той не се свързва с никой. Страхуваме се за него, не знаем, дали всичко с него е наред “, тормози се бащата.

При това всичките му движимости в жилището му са си на своето място – ключове, пари, кредитни карти, телефон и обичаното куче.

Това още по-сериозно заплита делото: Кънингам като че ли се е изпарил. В издирването на индивида към този момент се е присъединил целия град, само че никаква диря досега не е открита.

Единствената версия на следователите е похищение, само че доказателства за това също няма.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР