Американските медии отбелязаха известната групова снимка, направена на наградите Оскар

...
Американските медии отбелязаха известната групова снимка, направена на наградите Оскар
Коментари Харесай

Снимка на звезди от Оскарите през 2014 г. беше наречена „прокълната

Американските медии означиха известната групова фотография, направена на премиите Оскар през 2014 година

В кадър тогава се появиха холивудски звезди и телевизионната водеща Елън Дедженеръс. Тази фотография мигновено събра рекорден брой гледания в интернет.

Според New York Post фотографията може да се смята за „ прокълната “, защото ориста на всички звезди, снимани на фотографията, е претърпяла неприятни промени както в персоналния, по този начин и в професионалния им живот.

Медията посочва, че фотографията не без съображение е наречена „ Снимката на Сатаната “.

„ Тях ги връхлетяха анулирания, разрушени бракове и унищожени кариери “, споделят създателите.

Груповото селфи на Дедженеръс включва Джаред Лето, Дженифър Лорънс, Чанинг Тейтъм, Джулия Робъртс, Кевин Спейси, Брад Пит, Лупита Нионго, Анджелина Джоли, Брадли Купър и Мерил Стрийп до нея. Всички звезди очевидно са в ужасно въодушевление и се усмихват необятно към камерата.

Десет години по-късно, означават медиите, ориста им не се е трансформирала по най-хубавия метод. Телевизионната водеща напусна поста си на кралица на деня, като повода беше публикация в BuzzFeed, създателите я упрекнаха, че основава „ токсична работна среда “.

Един от водещите английски артисти Кевин Спейси е упрекнат в полово принуждение. Той на процедура изчезна от екраните и рядко се появява на театралната сцена.

Холивудската двойка Пит и Джоли се разведе, като разводът беше извънредно тежък и за двамата артисти.

Звездата от „ Махмурлук “ Брадли Купър претърпя явен спад в кариерата си и Оскарът от 2014 година беше единственият в кариерата му.

Джаред Лето, в чийто актьорски гений никой не се съмняваше, избра няколко несполучливи кино лентата за снимане и се реалокира в категорията на холивудските звезди.

В продължение на 10 години критиците загатнаха един-единствен малко по-успешен план на мегазвездата Джулия Робъртс: „ Билет за парадайса “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР