Американските медии и големите неправителствени организации мълчат за големия разлив

...
Американските медии и големите неправителствени организации мълчат за големия разлив
Коментари Харесай

Захарова обвини Запада, че мълчи за екологичната катастрофа на петролопровод в САЩ

Американските медии и огромните неправителствени организации мълчат за огромния разлив на недопечен нефт в Съединени американски щати, сподели представителят на външното министерство Мария Захарова.

„ Чували ли сте нещо за американо-канадския газопровод Keystone? <...> А по отношение на обстоятелството, че неотдавна на границата на американските щати Канзас и Небраска се случи една от най-големите екологични произшествия на десетилетието? <...> В самия център на американския континент безусловно реки от недопечен нефт текат тъкмо през ферми и локални резервоари поради разлива “, цитира РИА Новости думите на дипломата.

По нейните думи, американските медии оповестяват за повредата напълно дозирано, защото това е " неизгодно за зеления дневен ред ".

„ Между другото, огромните екологични Неправителствени организации и техните филиали в Съединени американски щати и Канада (Грийнпийс Съединени американски щати, Грийнпийс Канада, Nature Conservancy Canada, WWF, EDF, EICES, FFI, Global Green, IUCN, Birdlife International) също мълчат, като риби “, акцентира Захарова..

Представителят на Министерство на външните работи посочи, че би желала да види " разобличаващи публикации " от Си Ен Ен, която другояче по този начин интензивно отразява събития в други страни.

„ Изобщо по какъв начин е допустимо да се случи такава злополука при демократите, известни със своята екологична ангажираност? <...> Очевидно екологията си е екология, а политиката – по график “, добави тя.

Както Ройтерс заяви, предишния петък е имало огромно приключване на нефтопровода Keystone. В резултат над 14 000 барела недопечен нефт попаднаха в огромен бързей в американския щат Канзас. Според организацията това е най-големият нефтен разлив в страната от съвсем десетилетие.

Keystone е тръбопроводна система с дължина повече от четири хиляди километра, която играе значима роля в доставките на нефт от Канада до Съединените щати.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР