Американските компании Cadillac и GMC Hummer съвсем скоро може да

...
Американските компании Cadillac и GMC Hummer съвсем скоро може да
Коментари Харесай

Cadillac и Hummer може да се продават в Европа

Американските компании Cadillac и GMC Hummer напълно скоро може да дойдат в Европа, споделят осведомени с проектите на марките хора. Информацията бе споделена от Automotive News, които цитират свои източници осведомени с материята. Все още не е ясно по кое време това ще се случи, само че е изключено това да е напълно скоро. Разбира се, новината не е доказана от General Motors, само че през последните години от компанията нееднократно са намеквали за сходни ходове.
`Cadillac

Според информацията, първи на европейския пазар ще стъпят от Cadillac, които ще бъдат показани от своя първи електрически модел, носещ името Lyriq EV. Към момента това е единствения електромобил в гамата на производителя. Не се загатва нищо за останалите модели, само че евентуално те и огромните им бензинови мотори ще останат отвън проектите на шефовете.
`Cadillac

GMC Hummer EV също може да се продава публично на европейския пазар, след сериозния интерес към него в родната Америка. Въпреки, че размерите и тежестта му не са типични за Европа, то пикапът евентуално също ще се радва на интерес от доста хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР