Американските граждани в Хаити трябва да напуснат възможно най-скоро и

...
Американските граждани в Хаити трябва да напуснат възможно най-скоро и
Коментари Харесай

Американските граждани са казани да напуснат Хаити след бягство от затвора, издадено е извънредно положение

Американските жители в Хаити би трябвало да изоставен допустимо най-скоро и е издадено предизвестие за пътешестване за карибската страна, посолството на Съединени американски щати в Порт-о-Пренс сподели.

Посолството е с лимитирани интервенции в понеделник заради „ принуждение, обвързвано с банди и резултатите му върху превоза и инфраструктурата “, съгласно прессъобщение, оповестено в неделя.

„ Не пътувайте до Хаити. Ако сте жител на Съединени американски щати в Хаити, напуснете Хаити допустимо най-скоро с търговски или други налични частни транспортни варианти “, продължава прессъобщението.

Посолството означи, че тези, които „ би трябвало “ да отидат в Хаити, би трябвало да стоят надалеч от тълпите, „ [м]оследят локалните медии за актуализации и да заобикалят региони, където се оповестява, че има принуждение, демонстрации или разстройства “, да бъдат подготвени „ да се подслоните на място за нескончаем интервал от време “ и вземете защитни ограничения, в това число поддържане на невисок профил, внимаване за обкръжението, оставане вът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР