Американските астронавти Нийл Армстронг и Едуин Олдрин казат на Луната

...
Американските астронавти Нийл Армстронг и Едуин Олдрин казат на Луната
Коментари Харесай

Сензационно разкритие! Американски астронавти са открили на Луната град от извънземни и доказват всичко с това ВИДЕО

Американските астронавти Нийл Армстронг и Едуин Олдрин казат на Луната през 1969 година. След завърщването на задачата Аполо 11 " НАСА организира конференция, записите от която стават известни едвам в този момент.

Това оповестяват международните медии и разкриват, че Нийл Армстронг още тогава споделя за великански НЛО, които преследвали кораба му в лунната орбита.

Освен това, уфолозите разгласяват и засекретен преди запис, който съгласно тях е изработен от американските астронавти по време на кацането им на Луната. Привържениците на конспирационните теории допускат, че е имало фактически наличие на извънземна цивилизация.

Видеото демонстрира странните уреди на извънземната раса. На записите се виждат здания, издигнати на няколко равнища от големи каменни блокове и колони с огромни порти и прозорци.
Армстронг и Олдрин учат многоетажната постройка. Самото видео дава и визия за размерите й.
А през днешния ден уфолозите допускат, че имаено тази среща с представителите на извънземна цивилизация поставя завършек на по-нататъшните полети на Луната.

От своя страна от НАСА отхвърлят оригиналността на записа. Но въпреки всичко съществуват голям брой фотографии на лунната повърхнина, на които могат да бъдат видяни издигнати от извънземните здания.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР