Американски военнослужещи обявиха, че САЩ не са подготвени да противостоят

...
Американски военнослужещи обявиха, че САЩ не са подготвени да противостоят
Коментари Харесай

Американските военни обявиха сферата, в която САЩ отстъпват на Русия

Американски военнослужещи оповестиха, че Съединени американски щати не са готови да противостоят на заканите от радиоелектронна битка при положение на боен спор с Русия или Китай. Думите им са представени от профилираното издание Breaking Defence.

Подполковникът от въоръжените сили на Съединени американски щати Гари Лайк означи, че американската войска е по-бавна от другите в усъвършенстването на методите за радиоелектронна битка. Това привежда като образец събитието, че по време на учения американските военнослужещи не изключват мобилните си телефони, издавайки точното си местонахождение.

Освен това те не помнят авансово да основават аварийни канали за връзка при положение, че главната информационна връзка е заглушена. Американският офицер е уверен, че Русия и Китай сигурно ще се възползват от тези дефекти.

" Ако ме попитате дали сме подготвени за работа с електромагнитния набор, бих дал отговор, че не сме ", означи Лайк.

Според него образованието на американските военни усложнява условията на регулаторите, налагайки ограничавания на оборудването за радиоелектронна битка във връзка с работното време и мощността на употребяваната инсталация.

От своя страна подполковникът от американската войска Матю Пул отбелязал, че " неприятните " на собствен ред разполагат с електронни заглушители. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР