Американски военен самолет е извършил разузнавателен полет в близост до

...
Американски военен самолет е извършил разузнавателен полет в близост до
Коментари Харесай

Военен самолет на САЩ засечен близо до руските военни бази в Сирия

Американски боен аероплан е направил разследващ полет наоколо до съветската военновъздушна база " Хмеймим " и съветската военноморска база в Тартус в Сирия, оповестяват съветските медии.

Разузнавателен аероплан за битка с подводници на военноморските сили на Съединени американски щати P-8A Poseidon с бордови номер 168857 е изхвърчал от въздушната база на НАТО " Сигонела " на италианския остров Сицилия. Американският аероплан е бил видян в региона на Латакия и крайбрежието на Ливан. Полетът е бил осъществен на височина от 6,6 км над земната повърхнина със скорост 732,7 км/ч. Самолетът Boeing е обиколил региона на няколко пъти.

Чужди военни самолети постоянно са забелязвани по границите на Русия и съветски военни обекти в чужбина. Специалистите, по-специално, означават високата интензивност на американското разузнаване. Общо през миналата година съветските радиотехнически войски са засекли и ескортирали повече от 980 хиляди самолета.

Руското военно министерство прикани Съединени американски щати да се откажат от сходни интервенции, само че Пентагонът отхвърли.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР