Американски учени установиха в кой месец се раждат най-красивите жени

...
Американски учени установиха в кой месец се раждат най-красивите жени
Коментари Харесай

В кой месец се раждат най-красивите жени?

Американски учени откриха в кой месец се раждат най-красивите дами въз основата на хубостта на известни дами.

Оказа се, че най-красивите дами се раждат в разгара на пролетта: месец aприл , написа struma.bg.

Характерното за тези специфични дами е, че те нормално са душата на компанията, центърът на купона и намират общ език с всеки. Обичат да се забавляват и имат авантюристичен дух. Това е изключително правилно в младите им години. Тогава са подготвени на всевъзможни провокации, които могат да им донесат повече адреналин.

Донякъде очарованието им се дължи и на нестихващия им оптимизъм. Родените през април дами са усмихнати, отзивчиви и постоянно имат вяра, че чашата е на половина пъна. Те постоянно търсят положителното в една обстановка, тъй като това им оказва помощ да не се паникьосват.

Силно прочувствени са, изключително в любовта. Това им разрешава да съпреживяват добре възприятията на другите. Те знаят по какъв начин да употребяват интуицията си и постоянно ѝ се доверяват. Не можете да ги измамите, нито манипулирате.

Родените през април дами са и доста уверени и решителни. Те покоряват мъжките сърца освен с външен тип, само че и с яркото си наличие. Умеят да се грижат за себе си и нямат проблем с това да останат сами.

Трудно можете да задържите една от тези хубавици, в случай че не я оцените в точния момент. Липсата на благодарност може да бъде съдбовна за връзката. Тези дами се раздават, само че единствено досега, в който не видят непризнателност. Тогава внезапно сменят държанието си и стават недосегаеми. А случи ли се това, раздялата ще бъде просто неизбежна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР