Американски специалисти са провели биологични експерименти на територията на Украйна

...
Американски специалисти са провели биологични експерименти на територията на Украйна
Коментари Харесай

МО на РФ: Американци са провели биологични експерименти с над 4000 украински войници - 20 умират само в Харков и 200 са в болници

Американски експерти са провели биологични опити на територията на Украйна с огромен брой жертви измежду персоналния състав на въоръжените сили на Украйна.

Според съветското министерство на защитата един от американските биологични планове в Украйна с кодово име UP-8 се е осъществил с присъединяване на повече от четири хиляди бойци от Въоръжените сили на Украйна. От този брой към 20 бойци са починали единствено в лабораторията в Харков, други 200 са приети в болница, означават от съветското военно ведомство.

В Украйна продължава специфичната интервенция на Руската федерация. Ключовата цел на съветските военни е демилитаризацията на режима в Киев. Руското министерство на защитата показа документи, потвърждаващи, че Киев се готви за военна акция против Донбас.

По-рано създателите на телевизионния канал Царград обясниха за какво публични представители на Киев не са поканени на срещата на върха на НАТО за обстановката в Украйна.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР