Американски сенатори предлагат да се блокират плащанията в долари на

...
Американски сенатори предлагат да се блокират плащанията в долари на
Коментари Харесай

Комерсант: Сенатори от САЩ искат издирване на личното богатство на Путин

Американски сенатори оферират да се блокират заплащанията в долари на съветските банки, да бъде открито положението на Владимир Путин по света, и Русия да бъде приета за страна, спонсорираща тероризма . Това заяви вестник „ Комерсант “, представен от БГНЕС, откакто от редакцията на изданието са се сдобили с текста на нов законопроект за американските наказания против Русия.
Руският вестник написа, че документът е квалифициран от републиканеца Линдзи Греъм и трима от неговите сътрудници. Според „ Комерсант “ доста разпореждания засягат освен Руската федерация, само че и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. От него се изисква да бъде по-строг в спазването на ограниченията, въведени по-рано, и даже да се сътвори " координираща работа за наказания " за съглашения с Европейски Съюз за поддръжка на глобите .
Проектът " Закон за отбрана на американската сигурност от агресивността на Кремъл 2018 “ е бил импортиран предходната сряда в Сената, само че заради нуждата от култивиране на огромния размер информация до момента не е оповестен. „ Комерсант “ оповестява, че в самото начало сенаторите, обръщайки се към Тръмп, изискват от него да не поддържа намесата на Русия в активността на държавните институции на Съединени американски щати.
Сенаторите показват обществен апел към съветското държавно управление да върне на Украйна Крим. По тази точка има искане за възбрана на дейностите в Съединени американски щати (и заледяване на активите) на седем съветски банкови структури, които към този момент се намират под санкционен режим. На процедура това би означавало неспособност за тези банки да правят общоприети доларови заплащания посредством кореспондентски сметки в американски банки. В тази точка се загатва също по този начин апел към Москва да не поддържа сепаратистите в Грузия, Молдова, а също и да се откаже от поддръжката за президента на Сирия Ба6шар Асад .
В " персоналната " част от плана за наказания сенаторите предписват механизми, които могат да принудят Доналд Тръмп да ползва глобите по-ефективно. Сенаторите оферират да се съкратят периодите по осъществяване на глобите, в границите на 60 дни след приемането на законопроекта да се актуализира „ кремълския лист “, както и да се стартира практическа работа по намирането на имуществото и персоналното благосъстояние на Владимир Путин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР