Американски професори разбулиха тайната на секса при жените. Резултатът е

...
Американски професори разбулиха тайната на секса при жените. Резултатът е
Коментари Харесай

Разкриха основната причина, поради която жените правят секс

Американски професори разбулиха тайната на секса при дамите. Резултатът е удивителен - дамите вършат секс не поради обич или пристрастеност, а водени от най-различни прозаични аргументи - от досада, страдание или с цел да излекуват мигрената си, написа Daily Telegraph, базирайки се на резултатите от проучване на американските психолози.

Данните от изследването са разказани в книгата " Защо дамите вършат секс " на Синди Местън и Дейвид Бъс - професори по логика на психиката в университета на Тексас. Двамата откриватели са открили, че дамите акцентират над 200 аргументи, заради които се отдават на интимни милувки. Привличането не е главната от тях. Много по-често дамите вършат секс от досада, с цел да " има мир в фамилията ", с цел да лекуват главоболието си и даже от признателност за вкусна вечеря.

" Предишни проучвания са посочили, че преобладаващата част от мъжете намират множеството дами за полово атрактивни, въпреки и " до известна степен ". А множеството дами изобщо не намират визиите на мощния пол за такива ", пишат експертите. Двамата психолози са интервюирали 1006 дами за проучването си за книгата и са получили някои в действителност изненадващи отговори.

Една от дамите е споделила, че прави секс поради духовното извисяване, тъй като мисли, че това е най-близкото нещо до Бог. Доста дами са показали като причина за фамилиарност желанието да се преборят с главоболието си или да усъвършенстват половите си умения.

Голяма част от дамите (84%) са признали, че вършат секс, с цел да си обезпечат спокоен живот или да се " спазарят " с сътрудниците си да поемат някое домакинско обвързване. Друга дама е споделила, че прави секс от досада, тъй като по този начин има с какво да се занимава, вместо да подвига кавги.

Изненадващ е бил отговорът и на друга участничка в изследването, която е декларирала: " Правих секс с няколко мъже, тъй като ми беше жалост за тях ". Авторите на книгата са открили още, че 10 % от дамите се отдават на интимни милувки в подмяна на дарове или вкусна вечеря, написа " Стандарт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР