Американски полицаи застреляха въоръжена жена в централния американски щат Канзас.

...
Американски полицаи застреляха въоръжена жена в централния американски щат Канзас.
Коментари Харесай

Американски полицаи застреляха въоръжена жена

Американски служители на реда гръмнаха въоръжена жена в централния американски щат Канзас. Силите на реда разпространиха ново видео от съдбовния случай, станал през месец август, пишат американските медии.

На фрагментите се вижда по какъв начин 26-годишната Сиара Хауърд е убита, откакто отхвърля да пусне револвера, който държи. Полицаите, взели участие в интервенцията, бяха подложени на рецензии поради тактиката и дейностите си.

Униформените са щурмували дома на младата жена поради нарушавания, свързани с пробацията й. Тя е душевен нестабилна и работи несъответстващо, само че все пак служителите на реда вземат решение, че би трябвало да почине. Те отварят вратата на стаята й след продължителни договаряния и малко по-късно откриват стрелбата.

Сиара Хауърд през годините е правила редица закононарушения, в това число шофиране без брошура и домашно принуждение над майка й. Майката на убитата жена съобщи, че тя е била „ единственият човек в заплаха “ по време на интервенцията и упрекна службите за убийството.

* Предупреждение: Кадрите не са подобаващи за лица под 18 години

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР