Американски полицаи са арестували трима тийнейджъри, проникнали в имот на

...
Американски полицаи са арестували трима тийнейджъри, проникнали в имот на
Коментари Харесай

Тийнове с АК проникнали в имот на Тръмп

Американски служители на реда са арестували трима младежи, проникнали в парцел на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския при опит да избягат от гонене, съобщи Лайф.ру.

Пазителите на закона са забелязали петнадесетгодишните девойки в лек автомобил. Когато тийновете са видели патрулката, те са тръгнали да бягат с колата. Когато обаче тя е била погната от още един полицейски автомобил, те са излезли от моторното транспортно средство, прескочили ограда и са проникнали на територията на имението на президента на Съединени американски щати в курорта Мар а Лаго (в щата Флорида).



Тримата младежи са арестувани. В раницата на единия от тях ние намерихме автомат Калашников (АК) и пълнител с шестнадесет патрона, е споделил представителят на локалната полиция Майкъл Огродник.

По думите на служителя на реда тримата младежи не са знаели, че са влезнали в парцел на американския държавен глава. Той е допълнил, че по време на случая нито Тръмп, нито някой от близкото му обграждане е бил в Мар а Лаго.

"Момчетата са извадили шанс, тъй като в противоположен случай биха имали конфликт с въоръжени сътрудници на "Сикрет сървиз "(службата за защита на стопанина на Белия дом и други високопоставени лица) ", уточни още цитираната медията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР