Американски изтребители са били задействани в неделя в отговор на

...
Американски изтребители са били задействани в неделя в отговор на
Коментари Харесай

Американски изтребители гониха частен самолет до Вашингтон

Американски изтребители са били задействани в неделя в отговор на аероплан, който в последна сметка се е разрушил в югозападната част на Вирджиния , твърди американски чиновник, представен от Си Ен Ен.

Не е ясно дали самолетът е нарушил неразрешеното въздушно пространство покрай Вашингтон, окръг Колумбия, или на борда е имало изключителна обстановка.

Американският боен аероплан е провокирал звуков взрив, който се е чул в региона на Вашингтон .

Официален представител на Съединени американски щати съобщи, че F-16 не са свалили самолета и че за Федералната авиационна администрация е типично да извика изтребители, в случай че някой лети рисково.

Пилотът на гражданския аероплан не е реагирал , до момента в който изтребителите F-16 са се опитвали да открият контакт, се споделя в известие на континенталния район на Северноамериканското командване за въздушно-космическа защита на Съединени американски щати.

Изтребителите F-16 са били " упълномощени да се движат със свръхзвукова скорост ", което е довело до звуковия гърмеж, чут в региона на Вашингтон , окръг Колумбия.

Изтребителите F-16 са употребявали сигнални ракети " в опит да привлекат вниманието на водача ", се добавя в известието.

Гражданският аероплан, Cessna 560 Citation V, е бил прихванат от самолетите на NORAD към 15:20 ч. (местно време) и в последна сметка се е разрушил покрай националната гора " Джордж Вашингтон " във Вирджиния.

" Пилотът не е реагирал и след това самолетът Cessna се е разрушил наоколо до националната гора Джордж Вашингтон, Вирджиния ", се споделя в известието. " NORAD се опита да откри контакт с водача досега, в който самолетът се разруши. "

Четирима души са били на борда на самолета, който е надхвърлил плануваната дестинация с 315 благи , преди да се разбие, настояват източници, осведомени с следствието.

В неделя вечерта щатските и локалните управляващи към момента поставят старания за търсене, оповестиха от щатската полиция на Вирджиния за CNN.

Щатската полиция е била известена към 15:50 ч. за допустима самолетна злополука в региона на Стаунтън/Блу Ридж Паркуей, оповестиха от организацията.

Към момента не е открито нищо, прибавиха от силите на реда.

Националният съвет за сигурност на превоза заяви в Twitter, че проверява злополуката . Агенцията съобщи, че ще дойде на мястото в понеделник и ще стартира " процеса на документиране на мястото и проучване на самолета ".

Частният аероплан е бил регистриран във Флорида.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР