Американски изтребител F-16 се разби в земеделски район южно от

...
Американски изтребител F-16 се разби в земеделски район южно от
Коментари Харесай

Американски самолет F-16 се разби по време на тренировка южно от Сеул

Американски изтребител F-16 се разруши в аграрни регион южно от столицата на Южна Корея Сеул по време на обучение в събота, заяви американската войска. По информация не е предизвикал жертви или материални вреди.

Пилотът на самолета безвредно катапултирал преди злополуката и бил откаран в най-близката болница, се споделя в изказване на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

„ F-16 Fighting Falcon, назначен към 8-мо изтребително крило, се разруши в селскостопански регион покрай военновъздушната база Осан към 9:45 сутринта. “ в провинция Кьонги, се споделя в изказването.

Катастрофата е станала по време на рутинно обучение, се споделя в известието и се прибавя, че се води следствие.

Местната противопожарна работа е била изпратена на мястото на злополуката и е потушила огъня, сподели губернаторът на Кьонги Ким Донг Йон в своя акаунт в Twitter.

Местните медии оповестиха, че злополуката не е наранила или развалила никого, защото е станала в селски регион.

„ Няма цивилни домове наоколо до злополуката, което не предизвиква спомагателни вреди (освен самолета) “, сподели полицейски чиновник, представен от организация Йонхап.

Вашингтон е основният съдружник на Сеул в региона на сигурността и разполага към 28 500 бойци в Южна Корея, с цел да помогне за отбраната й от Севера.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР