Американски и немски невролози са напът да докажат съществуването на

...
Американски и немски невролози са напът да докажат съществуването на
Коментари Харесай

Доказаха, че има живот след смъртта

Американски и немски невролози са напът да потвърдят съществуването на живот след гибелта. Те съумяват да фиксират мощни електромагнитни импулси, излизащи от мозъка на умиращия. Няколко десетки безнадеждно заболели са изследвани от учените в берлинския Център за проучване на инсулта и университета в Синсинати, написа " Флагман ".

Така учените откриват, че след прекъсване на сърцето и преустановяване на кръвното налягане в мозъка на умиращия се записват мощни електрически импулси, като мозъкът демонстрира още по-голяма интензивност, в сравнение с приживе. Всъщност на науката от дълго време е известно, че по време на гибелта специфичната инсталация записва необясними електрически феномени. Изследователите от университета „ Джордж Вашингтон “ са първите, които се сблъскват с сходни феномени. Няколко години по-късно учените от университета в Неймеген следят скокове в мозъчната интензивност при животни.

Затова и следващите резултати, получени от изследователския екип на берлинския Център за проучване на инсулта и университета в Синсинати, не се одобряват като сензация, а единствено като удостоверение на към този момент съществуваща догадка. Мощни електрически импулси се следят при всички умиращи, само че към този момент е незнайно какъв брой дълго продължава това. В същото време в целия свят е насъбрана голяма по количество информация за хора, претърпели клинична гибел. Те описват, че при изпадане в клинична гибел не престават с огромна изясненост да следят какво се случва към тях. Надеждите са, че тези разкази ще оказват помощ за изясняване на въпроса по какъв начин продължава животът след физическата гибел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР