Американски гражданин беше сред последната група заложници, освободени от Хамас

...
Американски гражданин беше сред последната група заложници, освободени от Хамас
Коментари Харесай

Американка сред заложниците, освободени на шестия ден от прекратяването на огъня между Израел и Хамас, потвърди Байдън

Американски жител беше измежду последната група заложници, освободени от Хамас в сряда, потвърдиха президентът Байдън и публични лица от Израел и Катар. Лиат Бейнин беше един от общо 16-те заложници, освободени на шестия ден от краткотрайното преустановяване на огъня сред Израел и въоръжената формация, която ръководи Газа.

„ Имам да оповестя доста положителни вести. Лиат Бейнин е в сигурност в Египет, тя е минала границата “, сподели господин Байдън в къси бележки в сряда следобяд. „ Говорих с майка й и татко й, те са доста признателни и, ъъъ, нещата се развиват добре. Тя скоро ще се прибере у дома с трите си деца. Това е всичко, което имам да кажа сега. “ Израелското държавно управление уточни името й като Лиат Бинин Ацили, на 49 години.

„ Изпитвам необикновено облекчение и съм признателен, че щерка ми е жива и скоро ще бъде върната при фамилията си “, сподели татко й Йехуда Бейнин в изказване. „ Въпреки че съм извънредно благополучен, че тя ще се събере още веднъж с нас, оставам предан на задачата да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР