Американски федерален съдия във Вашингтон отмени днес пускането под гаранция

...
Американски федерален съдия във Вашингтон отмени днес пускането под гаранция
Коментари Харесай

Съдът прати в затвора бившия шеф на кандидат-президентската кампания на Тръмп

Американски федерален арбитър във Вашингтон анулира през днешния ден стартирането под гаранция на Пол Манафорт - някогашния началник на предизборната акция на президента Доналд Тръмп - което автоматизирано го праща в пандиза в очакване на съдения развой против него, съобщи Ройтерс.

Съдия Ейми Джаксън взе това решение, откакто предходната седмица екипът на специфичния прокурор Робърт Мълър, който проверява хипотетичната съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, упрекна Манафорт и един от неговите сподвижници, Константин Килимник, в опит за подкупване на очевидци по делото. Бившият началник на акцията на Тръмп не се призна за отговорен по това обвиняване.

Първото обвиняване против Манафорт бе отправено през октомври и тогава той бе подложен под домакински арест, като трябваше да носи електронно устройство за управление на напредването му. Делото е планувано за септември. В щата Вирджиния против него се води дело и по други обвинявания, което е планувано за идния месец.

 
Тръмп, предстоящо, изрази неодобрение от днешното правосъдно решение, съобщи Франс прес. " Еха, каква сурова присъда против Пол Манафорт, който е представлявал Роналд Рейгън, Боб Доул и доста други високопоставени представители и акции. Не знаех, че Манафорт е босът на мафията ", написа Тръмп в Туитър.
 
Няма издадена присъда против Манафорт, отбелязва Франс прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР