Американски експерти потвърдиха, че аудиозаписът с гласа на Бойко Борисов

...
Американски експерти потвърдиха, че аудиозаписът с гласа на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Елена Йончева: Американски експерти доказаха, че аудиозаписът с гласа на Бойко Борисов е автентичен

 Американски специалисти потвърдиха, че аудиозаписът с гласа на Бойко Борисов е достоверен - гласът е на премиера Борисов и няма монтаж. Това разгласи в предаването " Лице в лице " евродепутатът Елена Йончева.

" Бих желала да припомня, че в този запис мъжки глас употребява обидни квалификации по адрес на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, приказва цинично за европейските водачи и министър председатели, изяснява по какъв начин употребява институции в България, с цел да притиска предприемач и заплашва да изгори политически конкурент ", разяснява евродепутатът.

Именно Йончева е политическият конкурент, заплашван с " изгаряне ". Заради това тя ще даде експертизата на белгийската полиция. Така, по думите й, са я посъветвали ръководителят на Европейския парламент Давид Сасоли и адвокати. Другата причина е, че сега живее със фамилията си и работи в Белгия.

" Този запис демонстрира единствено една моментна картина, че в България няма разделяне на управляващите. Ние това от дълго време го знаем, само че тук в Европа това би трябвало да се разбере от европейските водачи. Те в действителност го знаят, те знаят по какъв начин властническо ръководи господин Борисов. Но ние би трябвало да дадем информация на европейските депутати, на европейските огромни издания ", сподели още Йончева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР