Американски беше уволнен след побой над афроамериканец, предаде БГНЕС. Разследването

...
Американски беше уволнен след побой над афроамериканец, предаде БГНЕС. Разследването
Коментари Харесай

Нов случай на полицейско насилие над чернокож в САЩ

Американски беше уволнен след побой над афроамериканец , съобщи БГНЕС. Разследването на наказателното дело по случая ще бъде трансферирано на прокуратурата. В окръг Клейтън, заместник-полицейски шериф от Джорджия, беше уволнен за несъразмерна приложимост на мощ против афроамериканеца Родерик Уокър , откакто фрагменти от ареста му се разпространиха в обществените мрежи.
Преди уволнението на служителя на реда, в Инстаграм е било оповестено видео, на което двама заместници на шерифа държат мъж на земята, като го удрят в лицето. На видеото може да се чуе един от служителите на реда да крещи, че арестуваният е " ухапал ръката му " . " Заместник-шерифът, който неведнъж е удрял Родерик Уокър, е уволнен от шерифството в Клейтън по заповед на шериф Виктор Хил за несъразмерна приложимост на мощ. " Това е административна мярка. Криминалното следствие на случая ще бъде трансферирано в прокуратурата на окръг Клейтън ", се споделя в изказване на уеб страницата на шерифския сектор.
 Брутално - чернокожи мъчат бяло момиче със специфични потребности (18+, ВИДЕО) Брутално - чернокожи мъчат бяло момиче със специфични потребности (18+, ВИДЕО)
Видео с брутално принуждение от страна на чернокожи към бяло момиче, потресе Съединени американски щати. На видеоклипа, който беше качен в обществената мрежа Facebo...
В отчета на правоприлагащите органи се отбелязва, че Уокър е под лекарско наблюдаване в затворническа болница и след ареста му не са установени счупвания или съществени контузии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР