Американски астронавт от НАСА, който през април трябва да полети

...
Американски астронавт от НАСА, който през април трябва да полети
Коментари Харесай

Семейството на американски астронавт няма да присъства на излитането му в космоса

Американски астронавт от НАСА, който през април би трябвало да полети за шестмесечна задача на борда на Международната галактическа станция, поради ковид няма да може да се види със фамилията си директно преди полета, оповестиха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.

Крис Касиди заяви, че няма да има никакви посетители на космодрума Байконур на 9 април, когато е планувано излитането.

НАСА набира идващото потомство астронавти
Касиди се надява да се сбогува в Москва със брачната половинка си Джули в петък, три седмици преди плануваното. Тя се връща в Хюстън, Съединени американски щати, поради настъплението на болестта. Едно от трите му деца пък се пробва да се прибере в Съединени американски щати от Нова Зеландия.
"Ще бъде необичайно ", призна Касиди в изявление за организацията от Звездното градче в Подмосковието. Той заяви, че към този момент е под карантина там.

Касиди би трябвало да се насочи към Международната галактическа станция дружно с съветските космонавти Анатолий Иванишин и Иван Вагнер. Центърът за подготовка на космонавти разгласи преди дни, че екипажът и дублиращият екипаж са под карантина и че се свеждат от най-малко обичайните действия преди полет.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР