Американската верига за бързо хранене McDonald`s ще тества нови вид

...
Американската верига за бързо хранене McDonald`s ще тества нови вид
Коментари Харесай

McDonald's се включва във веганската тенденция с безмесни кюфтета на Beyond Meat

Американската верига за бързо хранене McDonald`s ще тества нови тип сандвичи с безмесните кюфтета на компанията Beyond Meat в 28 ресторанта идната седмица. Компанията поема по пътя на съперниците си и залага на възходящата известност на другите възможности на месото, съобщи Ройтерс.

Най-голямата в света верига за бързо хранене се причислява към KFC и Tim Hortons в наклонността да оферират безмесни артикули в менютата си, като употребяват кюфтетата на Beyond Meat, предава Българска телеграфна агенция.

McDonald`s към този момент продава бургери с кюфтета на безмесна основа в Германия и Израел в партньорство с Nestle, която е на път да пусне свои кюфтета Awesome Burger в комерсиалните вериги и заведения за хранене в Съединени американски щати.

Nestle пусна своите кюфтета на растителна основа Incredible през април в няколко европейски страни. Същия месец McDonald`s стартира да продава тези кюфтета под марката Big Vegan TS в 1500 ресторанта в Германия.

Сандвичите с кюфтета на Beyond Meat, които нямат изкуствени оцветители, овкусители и консерванти, ще се продават на цена 6,49 канадски $ плюс налога в 28 ресторанта в провинция Онтарио, Канада, от понеделник.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР