Американската тенисистка Серина Уилямс отново показа лошите страни на характера

...
Американската тенисистка Серина Уилямс отново показа лошите страни на характера
Коментари Харесай

Серина Уилямс отново показа тежкия си характер |

Американската тенисистка Серина Уилямс още веднъж сподели неприятните страни на характера си. Тя получи забележка от съдията на вишката на корта за губене на време по време на 1/8-финалния си мач от шампионата от сериите Мастърс Western & Southern Open в Ню Йорк, в Синсинати против гъркинята Мария Сакари. Американката реагира остро и влезе в разговор с арбитъра.

" Сама си нося кърпите, това не е заслужено. Следващият път просто ми кажете да играя по-бързо, а вие даже не ме предупредихте ", избухна Серина, а реферът й отговори, че няма право да я предизвестява.

" Аз съм доста бърз състезател в реалност. Следващият път ме предупредете. Това е от мен. Благодаря ", сподели още Серина, която имаше и други скандални прояви като мятане на ракета, само че и това не й оказа помощ, защото загуби от 21-годишната представителка на южната ни съседка със 7:5, 6:7(5), 1:6.

" Нямаше по какъв начин да не бъде противен мач от моя страна, само че пък съм доста удовлетворена от резултата. За мен Серина постоянно е била модел за подражателство, тъй като е постигнала всичко в спорта, в който се състезавам и аз.

Не знам дали нейните триумфи могат да бъдат повторени в миналото ", сподели учтиво гъркинята по отношение на мача, който бе отлаган поради дъжд.

Следващата съперничка на Сакари е британката Йохана Конта, която победи рускинята Вера Звонарьова с 6:4, 6:2.

When you get invited to your 12381 zoom call????
— Western & Southern Open (@CincyTennis)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР