Американската тенис суперзвезда Серина Уилямс очаква Люис Хамилтън да изпревари

...
Американската тенис суперзвезда Серина Уилямс очаква Люис Хамилтън да изпревари
Коментари Харесай

Серина Уилямс за Люис Хамилтън: Уверена съм, че ще подобри рекорда на Михаел Шумахер

Американската тенис суперзвезда Серина Уилямс чака Люис Хамилтън да изпревари Михаел Шумахер като най-успешният водач на Формула 1 за всички времена, до момента в който и тя, и британецът гонят личните си спортни върхове. Уилямс ще се опита да изравни върха от 24 трофеи от “Големия шлем” при дамите на Откритото състезание на Франция, до момента в който шесткратният международен първенец Хамилтън има късмет да изравни рекордните 91 победи на Шумахер по време на Гран при на Русия този уикенд.

" За мен той е най-великият водач, който нашето потомство е виждало. Уверена съм, че ще усъвършенства върха на Михаел Шумахер, който също беше страховит водач ", сподели Уилямс.

Двамата са дългогодишни другари и взаимно се поддържат, а Серина и сестра й Винъс са участвали на доста надпревари от Формула 1. Още през 2016 година Хамилтън разяснява, че е " замаян " от достиженията на Серина като състезател и въодушевен от нея като човек.

И двамата са израснали с малко пари и без фамилен опит в спорта, само че с решителни татковци, които са ги подкрепяли. " Люис и аз сме супер близки. Познавам го от години. Обичам го. Той ми е в действителност добър другар. Люис е огромен първенец, има мислене на първенец ", сподели Уилямс в навечерието на " Ролан Гарос ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР